středa 11. července 2012

ADONIS - hydratační krém

O kosmetice Adonis jsem vám tu psala už několikrát, takže nebudu dlouze představovat. Pokud byste chtěli kouknout na jejich stránky, můžete TADY. :)

Dnes se podrobněji zmíním o Hydratačním krému pro oživení pokožky, z olivové řady.

Účinky, uváděné výrobcem: 
Okamžitě pokožku hydratuje a dodává jí energii a pružnost. Obsahuje složky, které zklidní a ochrání pokožku. Podporuje metabolismus a podílí se na obnově buněčných vláken. Redukuje jemné vrásky. Zanechává pokožku jemnou, hladkou a zklidněnou.





Co se týká účinků uváděných výrobcem, mohu souhlasit. Hydratace je skvělá, pleť jemná a hladká...Z mého pohledu bych řekla, že je to krém, který se nejvíce hodí na období parného léta a nebo mrazivé zimy. Teď si určitě říkáte proč? Možná je to můj subjektivní pocit, ale tento krémík je trochu mastnější, což běžně nepreferuji. Ovšem jako ochrana před vysoušením pokožky od sluníčka je opravdu skvělý!!! V zimě ho sice ještě odzkoušený nemám, ale předpokládám, že opět jako ochrana pleti před mrazem bude ten pravý :)
Líbí se mi i balení, jehož součástí je plastová špachtlička na nabírání krému, což opravdu oceňuji. No a v neposlední řadě musím zmínit i velmi příznivou cenu - 115,- Kč - no uznejte, že to už stojí za vyzkoušení :)

Zkusili jste už něco od Adonisu?

3 komentáře:

  1. Vypadá to dobře:)ale zatí mtakovýto krémy mco nevyhledávám,ale pěkná recenze a blog:)
    Na blogu mám něco o copánckých,a komentář od tebe vždy poteěší:**:))

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkusila, ale vypadá skvěle :) Už se začínám koukat, jaký hydr. krém teď začnu používat :) Ten současný mi konečně dochází :-D

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za milé komentáře :)